VertalingRSS

ADS

Binnen
Eindelijk hoop voor de toekomst Afdrukken E-mail
Toegevoegd door Beheer   
woensdag 01 oktober 2008     Hits: 3194

Eindelijk is er aandacht in de tweede kamer voor de houding van de Centrale Autoriteit en de gevolgen voor de ouders, die het Haags KinderOntvoeringsVerdag tegen zichzelf en het kind gebruikt zien worden. 

Voor alle ouders die dit al meegemaakt hebben is deze aandacht te laat. Af en toe was er een lichtpuntje in de vorm van een rechter, die het wegsturen van een kind naar zijn inzicht en geweten niet kon toestaan. (Zoals bijvoorbeeld bij Beau: www.lievebeau.nl) Maar vaker dan ons lief is komt er hier een verhaal vol wanhoop en onmacht bij.

Lees meer...
 
Inloggen Afdrukken E-mail
Toegevoegd door Beheer   
vrijdag 18 januari 2008     Hits: 3128
Ben je een geregistreerde gebruiker van onze oude site? Al je gegevens en bijdragen zijn overgezet, alleen je wachtwoord is versleuteld en we kunnen dat niet teruglezen en naar deze nieuwe site zetten. Daarom moet je eerst de 'Wachtwoord vergeten?' link gebruiken. Die staat onder de knop inloggen aan de linkerkant. Vul dan je usernaam en email in en je krijgt je nieuwe wachtwoord in je email inbox. Copy&paste het nieuwe wachtwoord in de login en je bent binnen. Ga naar profiel om weer een slimmer wachtwoord te nemen. Zie je geen email, dan zit'ie in je spambox.
 
Welkom op de nieuwe site! Afdrukken E-mail
Toegevoegd door Beheer   
donderdag 17 januari 2008     Hits: 3440

Deze site is op 15 januari 2008 geheel vernieuwd van start gegaan en wordt nu beheerd met het Joomla content management systeem. Hiermee hopen we een kwalitatief betere website aan te bieden.

Iedereen mag over het onderwerp kinderontvoering en buitenland, of het Haags verdrag over kinderontvoering, of voogdij en de Centrale Autoriteit, of voogdij en de kinderbescherming, of een dergelijk onderwerp, op deze site zijn mening, emoties, en ervaringen delen met iedereen, voor nu en later.

Dit kan door een verhaal toe te voegen, deze worden zonder reakties opgenomen. In het forum kan je korte stukken posten waar wel op gereageerd kan worden. De redactie probeert onafhankelijk en onpartijdig te zijn.

Onze opzet is dat bezoekers en leden elkaar steunen in hun verdriet en strijd tegen de bureaucratie. We vergaren hier voor alle slachtoffers en medewerkers van instanties, informatie die, ooit maar hopelijk sneller, zal leiden tot een eerlijke verdeling van rechten en meer inzicht. Het is de bedoeling dat we een bron en steun zijn voor diegenen, sommige zwakker en sommige sterker, die dezelfde problemen gaan krijgen als wijzelf hebben meegemaakt.

We hebben inmiddels meer dan 550 leden en ook de belangstelling van de media en de politiek nemen toe. Kom erbij en vertel je verhaal! Soms zijn een paar woorden genoeg om de gedachten van iemand te veranderen. Met zijn allen maken we echt het verschil! Allemaal bedankt voor je bijdragen en steun.

Update : Voor geregistreerde gebruikers is het weer mogelijk privé berichten te versturen. Registreer als lid en je kunt ook: privé of met een groep chatten, in het forum onderwerpen bespreken, een weblink toevoegen, en je verhaal publiceren.

 
Nieuw forum Afdrukken E-mail
Toegevoegd door Redactie   
zondag 13 januari 2008     Hits: 3274
Het forum is in de nieuwe website flink uitgebreid. Registreer als gebruiker, voeg een artikel toe in het forum en iedereen kan erop reageren. Op de reakties kan ook gereageerd worden, enzovoorts. Heb je wat te vertellen? Zoek je een praatgroep? Schrijf het in het forum!
 
Bericht van de redactie Afdrukken E-mail
Toegevoegd door Redactie   
zaterdag 25 augustus 2007     Hits: 3753

Allereerst iedereen bedankt voor de uitgebreide belangstelling voor onze site in de afgelopen weken. Echter, de zaken die nu besproken worden in het forum, in artikelen en in het commentaar, hebben niets meer te maken met het onderwerp van deze site. Ze zijn met een goed internet woord Off-Topic. Erger wordt het wanneer mensen elkaar niet meer respecteren en met een ander modern internet woord Flamen, elkaar op een vervelende manier gaan bejegenen.

Lees meer...
 
Welkom! Afdrukken E-mail
Toegevoegd door Beheer   
woensdag 03 april 2002     Hits: 8145
Wij willen iedereen graag op de hoogte brengen van bizarre voogdijzaken, met Nederlandse kinderen, ouder en familie als slachtoffer. Deze kinderen worden tegen hun wil in het buitenland vastgehouden, meestal met behulp van buitenlandse rechterlijke uitspraken op valse gronden. De Nederlandse justitie, rechterlijke macht, alle officiële instanties doen kortweg te weinig, al betreft het Nederlandse staatsburgers.
Lees meer...
 
Dringende Oproep! Afdrukken E-mail
Toegevoegd door Redactie   
dinsdag 02 april 2002     Hits: 9519
We hebben persoonlijke verhalen, artikelen, links. e.d. nodig voor deze website. Hoeveel `dwaze moeders en vaders` moeten er nog opstaan voor er wat gaat veranderen? Hoeveel kinderen zullen er nog verscheurd worden?
Lees meer...
 
© 2018 BUITEN-WESTEN
Logo Design Webdesign Webdesignbureau Hurby