VertalingRSS

ADS

Welkom! Afdrukken E-mail
Toegevoegd door Beheer   
woensdag 03 april 2002     Hits: 8145
Wij willen iedereen graag op de hoogte brengen van bizarre voogdijzaken, met Nederlandse kinderen, ouder en familie als slachtoffer. Deze kinderen worden tegen hun wil in het buitenland vastgehouden, meestal met behulp van buitenlandse rechterlijke uitspraken op valse gronden. De Nederlandse justitie, rechterlijke macht, alle officiële instanties doen kortweg te weinig, al betreft het Nederlandse staatsburgers.

Het ligt politiek gevoelig, niet in te gaan op justitiële verzoeken uit het buitenland, zeker als het de U.S.A. of Canada betreft. Men houdt vast aan de 1e uitspraak van het andere land. De Nederlandse Centrale Autoriteit is vaak gewillig advocaat van de duivel en doet niets voor de Nederlandse ouder en kinderen. De Haagse Conventie wordt niet juist en volledig uitgevoerd.

Ook in Nederland komen nog steeds ernstige misstanden voor, waar meestal de Raad van de Kinderbescherming een dubieuze rol in speelt, of juist weigert haar "taak" uit te voeren.

In veel gevallen is de rechterlijke macht tenminste gebrek aan inzicht te verwijten. De honderden Paarse Krokodillen in de grijze gangen van de Raad van de Kinderbescherming en de Centrale Autoriteit, zijn in deze zaken blijkbaar niet genoeg aanleiding om iets te veranderen. De misstanden blijven, de instellingen krijgen hun geld weer en de slachtoffers kunnen barsten.

De onmacht en het verdriet van de verliezende ouder, familie en vrienden is vaak onvoorstelbaar, je kunt hier enkele verhalen lezen. Buiten-Westen is een van de uitwegen voor deze gevoelens.

Aan deze website wordt hard gewerkt, maar we kunnen nog verhalen, informatie en nieuws gebruiken. Ons doel is alle betrokkenen te informeren, aktie te ondernemen voor gedupeerden en kinderen, en proberen herhaling in de toekomst te voorkomen.

Iedereen die wil bijdragen kan zich op deze website registreren. Je krijgt je wachtwoord per email, dan kan je inloggen. Je kunt dan stemmen, teksten toevoegen, commentaar geven en reakties plaatsen, en gegevens en instellingen wijzigen. Je kunt ook persoonlijke boodschappen voor andere gebruikers achterlaten, of een forum beginnen over een onderwerp.

Succes... en bedankt.

Buiten-Westen
Pieter W.D. Kroon
 
< Vorige   Volgende >
© 2018 BUITEN-WESTEN
Logo Design Webdesign Webdesignbureau Hurby